VESIVAHINKOPÄIVYSTYS - 24/7

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Julkisuudessa on viime vuosina ollut jatkuvana puheenaiheena home- ja sisäilmaongelmat. Asiaan puututtiin vakavasti viranomaistaholta vuonna 2000, jolloin VTT (Valtion tekninen tutkimuskeskus), nykyinen Eurofins, sai vastuulleen vesieristemateriaalien ja työmenetelmien seurannan ja valvonnan. Harmit ovat varmasti vähentyneet, mutta kannattaa puuttua asiaan heti, jos kosteantilan pinnoissa on havaittavissa pieniäkin muutoksia tai kylpyosasto on vanhempi kuin 2000 luvulla valmistunut.

On käynyt ilmi, että ennen vuotta 2000 rakennetuissa tai saneeratuissa kiinteistöissä on tullut esiin hälyttävän paljon kosteusvaurioita ja niistä johtuvia lieveilmiöitä. Vakuutusyhtiöt eivät korvaa puutteellisesta vesieristyksestä aiheutuneita kustannuksia. Vanhoista putkista johtuvat vahingot eivät yleensä myöskään kuulu korvauksen piiriin.

Tarjoamme sekä uusille, että vanhoille asiakkaillemme ilmaisen pintakosteusmittauksen ja korjaustarve kartoituksen, ilman sitoumuksia. Ottamalla yhteyttä meihin voimme sopia milloin asiantuntijamme tulee tutkimaan tilanteen. Asiantuntijamme antaa suullisen raportin tilan kunnosta ja tarjouksen remontista.

Korjauskustannukset pysyvät yleensä kohtuullisina kun ongelmiin puututaan riittävän ajoissa, etenkin kun valtio osallistuu työkustannuksiin kotitalousvähennyksen kautta. Toimitamme aina kotitalousvähennystodistuksen.

TOTEUTAMME KAIKKI TYÖVAIHEET AMMATTITAIDOLLA JA ASIAKKAAN TOIVOMUSTEN MUKAISESTI

  • Suojaamme kohteen ja suoritamme purkutyöt pölyttömästi, muita asuinhuoneita sotkematta.
  • Teemme kosteusmittauksen purkuvaiheen jälkeen ja varmistamme rakenteiden kuivuuden.
  • Toteutamme remontin asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellun toimintaohjeen mukaisesti.
  • VTT-sertfioitu asiantuntijamme toteuttaa vesieristystyöt.
  • Kiinteistössä voi asua remontin aikana. Toimitamme tarvittaessa suihkukopin tai suihkuvaunun sekä kemiallisen wc:n.
  • Toteutamme kaikki sähkö- ja LVI työt

Suosittelemme lämpimästi maksutonta kartoitusta, minkä jälkeen voitte vapaasti päättää jatkotoimenpiteistä.

Lue lisää – työnäytteet