9 loistavaa syytä ottaa joustorahoitus

 1. Joustorahoitus on joustava ja nopea tapa rahoittaa remontit ja muut hankinnat. Edustajamme tekee kanssasi luottohakemuksen ja hyväksytyn päätöksen jälkeen voit tehdä heti kaupat.
 2. Luottoa 1 000 – 25 000 €
 3. Ei vuosimaksua
 4. Voit itse valita takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko summan tai jotain niiden väliltä. 1,2% – 10% lainasummasta.
 5. Ei käsirahaa, takaajia tai vakuuksia
 6. Maksuaikaa jopa 10 vuotta
 7. Pankkisuhteesta riippumaton
 8. Valinnainen eräpäivä
 9. Kaksi lyhennysvapaata kuukautta/vuosi

Joustorahoituksen avulla suurenkin summan saa jaettua pieniin osiin

Joustorahoitus on suunniteltu sinun etuasi ajatellen. Rahoituksen hankkiminen ei vaadi vakuuksia, takuita tai käsirahaa. Maksuaika on hyvin joustava, samoin eräpäivät ja kuukausierät, jotka voit itse määritellä.

Joustorahoituksen kulut

 • Joustorahoituksen korko 3 kk euribor lisättynä 4,7% – 12% – yksiköllä
 • Tilinhoitopalkkio 7 €/kk

Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,8 % ja luottohinta 5 360 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,4 % ja luottohinta 5 472 €. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

TArvetta remontille?

Tilaa tästä ilmainen remonttiarvio. Et sitoudu mihinkään. Selvitämme remonttisi yksityiskohdat ja annamme tarjouksen remontista. Arviointi voidaan sopia, myös työajan ulkopuolella. Otamme sinuun yhteyttä arviointiajan sopimiseksi.

KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTIT

PUTKI- JA LÄMMITYSJÄRJESTELMÄREMONTIT

SÄHKÖREMONTIT

ULKOMAALAUKSET JA ULKOVERHOUSREMONTIT

KESÄMÖKIT JA TERASSIT

SISÄREMONTIT

LIIKETILAT

VESIVAHINGOT

TIETOSUOJALAUSUNTO