VESIVAHINKOPÄIVYSTYS - 24/7

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Vesivahinkopäivystys 24 / 7

Päivystämme vuorokauden ympäri

Kokkolan, Pietarsaaren, Vaasan ja Kalajoen talousalueilla. Autamme vuosittain satoja kotitalouksia, yrityksiä ja yhteisöjä äkillisten hankaluuksien kohdatessa.

VESIVAHINKOTILANNE VAATII YLEENSÄ NOPEAA TOIMINTAA

Jotta vauriot saadaan rajattua mahdollisimman pienelle alueelle. Tämä koskee sekä isoja että pieniä vesivuotoja koska kuivat seinärakenteet imevät hanakasti vettä. Kartoitamme vahingon laadun ja varmistamme ettei ongelma pääse pahenemaan. Aloitamme kuivaustyöt välittömästi ja laadimme toimintasuunnitelman. Käytämme tilanteen vaatimia välineitä ja kalustoa.

KOTIVALMIS ON YKSI ALUEEN MONIPUOLISIMMISTA REMONTTIALAN YRITYKSISTÄ

Työllistämme tällä hetkellä 20 alan ammattilaista ja suoritamme kaikki sertifioidut vedeneristykset, putki- ja sähkötyöt itse.

TOTEUTAMME PURKUTYÖT PÖLYTTÖMÄSTI,

Muita asuinhuoneita sotkematta. Suoritamme tarvittavat kosteusmittaukset ja varmistamme rakenteiden kuivuuden ennen korjaustöiden aloittamista. Toimitamme tarvittaessa suihkukaapin tai suihkuvaunun mikäli näin toivotaan.

TOTEUTAMME KAIKKI REMONTOINTI JA SANEERAUSTYÖT YLI 3200 TOTEUTUNEEN TOIMEKSIANNON KOKEMUKSELLA

Asiakas saa kaikki palvelut saman katon alta, eikä joudu odottelemaan toisen tai kolmannen tahon erikoismiehiä suorittamaan sähkö-, putki- tai vesieristetöitä.

OLEMME ERIKOISTUNEET MYÖS KYLPYTILOJEN KOSTEUSVAURIOIDEN KORJAAMISEEN.

Vesivahinko voi syntyä myös hitaasti vuosien tai vuosikymmenien aikana. Kosteiden tilojen remontit ovat työläitä ja aikaa vieviä, minkä johdosta palveluiden tarjonta vähenee jatkuvasti. Me toteutamme näitä vaativimpia remonttitöitä päätoimenamme.

KATTOVUOTOJEN JA MYRSKYVAURIOIDEN

Sattuessa toimimme samalla tavalla. Tutkimme tilanteen ja varmistamme etteivät vauriot enää pahene. Sen jälkeen teemme remonttisuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja laadimme tarjouksen.

Mikäli purkutoimiin joudutaan ryhtymään kannattaa harkita myös muita elämän laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavia parannuksia omassa kiinteistössä. Uusituilta kotisivuiltamme www.kotivalmis.fi löydät kattavasti tietoa kaikista palveluistamme. Lattiakaivojen ja vesieristysten riittävyys kannattaa varmistaa, samoin putkistojen ja lämmitysjärjestelmän kunto. Lattialämmityksen asennus on edullinen suorittaa pukutoimien yhteydessä.

Uutena palveluna tarjoamme myös ilma / vesi sekä kalliolämpöjärjestelmien asennuksia avaimet käteen periaatteella. Säästö lämmityskustannuksissa on jopa 50–70% öljy- tai suoraan sähkölämmitykseen verrattuna.