VATTENSKADA DEJOUR - 24/7

Asiakkaat kertovat

Ritva ja Jorma Mikkola, Kokkola

”Helppo ja huoleton remontti Kotivalmiilta”

Asunnon vaihdon yhteydessä kesällä 2020 oli tarpeen tehdä remontti uuteen asuntoon. Tällöin otimme yhteyttä Kotivalmiiseen. Olimme kuulleet Kotivalmiista paljon hyvää ja nähneet Kotivalmiin mainoksia ja kalustoa katukuvassa. Uuteen kerrostaloasuntoomme uusittiin kaikki pinnat, seinät tasoitettiin kauttaaltaan, putket ja sähköt uusittiin kokonaan, samoin kylpyhuone purettiin kokonaan ja uudistettiin. Remontin aikana tuli esiin lisää ilmeen kohotusta vaativia kohtia, esimerkiksi katot ja ovet, jotka myös remontoitiin vastaamaan toiveitamme. Keittiöön ja kylpyhuoneeseen uusittiin myös kaikki kalusteet ja ne saimme räätälöitynä vastaamaan tarpeitamme ja toiveitamme. Kiintokalusteet uusittiin myös makuuhuoneeseen ja eteiseen. Suunnittelussa saimme tarvittaessa apua ja meille oli jo etukäteen hyvin selvää millaisen kodin tahdomme. Esimerkiksi lattia, joka on vinyylilankkua oli jo etukäteen valittu. Remontin yhteydessä asunnosta tehtiin myös esteetön kulkea.

Arvostamme sitä, että saimme kaikki tarvittavat palvelut yhdellä sopimuksella, mukaan lukien sähkö- ja putkityöt, kiintokalusteet ja niiden asentamisen sekä suunnitteluavun materiaalivalinnoissa ja remontin toteuttamisessa.

Yhteydenottoihimme on aina vastattu heti tai on soitettu pian takaisin, meitä on pidetty ajantasalla remontin kulusta. Aikataulu ja budjetti ovat pitäneet. Parasta on, että saamme nyt nauttia kotona olemisesta uudessa kodissamme, missä kaikki on toiveiden mukaista. Hienoa on myös se, että keittiössä työtasot ovat nyt sopivalla korkeudella tehdä keittiöaskareita eikä liian korkealla kuten edellisessä asunnossamme oli. Samoin mikro on nyt hyvällä korkeudella eikä tarvitse kurotella ylettääkseen siihen.

Olemme saaneet koko ajan osallistua kertomalla toiveitamme ja kaikkiin kysymyksiin olemme saaneet vastauksen. Meidät on otettu aina lämpimästi vastaan kun olemme käyneet asunnolla katsomassa remontin etenemistä. Työmiehillä on ollut aikaa keskustella ja vastailla mahdollisiin kysymyksiin. Meillä tuli vastaan muutama asia, joihin pitkään itse pohdimme ratkaisua. Muun muassa putkien saaminen piiloon näkyvältä paikalta ja keittiön oviaukon muokkaaminen. Nämä ratkesivat kuitenkin aina hyvin, kun asiasta työmiehille mainitsimme. He osasivat löytää sopivat ratkaisut helposti ja nopeasti. Olemme koko ajan saaneet tuntea ja kokea, että meistä välitetään.

Työmiehet ovat olleet mukavia ja ahkeria.

”Olemme todella tyytyväisiä sekä työhön ja lopputulokseen. Remontti oli helppo ja huoleton ja otamme jatkossakin varmasti yhteyttä Kotivalmiiseen jos remontintarvetta joskus ilmenee. Suosittelemme Kotivalmista lämpimästi.”