VATTENSKADA DEJOUR - 24/7

Asiakkaat kertovat

Helmi ja Toni Harju

”Täyden kympin remontti”

Suunnittelimme alku vuonna 2020 työhuoneen remonttia. Tällöin googletimme rakennusalan yrityksiä ja Kotivalmiin nimi tuli ensimmäisenä hakutuloksena. Muistimme myös nähneemme Kotivalmiin autoja katukuvassa. Soitimme Kotivalmiille ja n. 15 minuutin päästä puhelusta Kotivalmiin edustaja tulikin jo meille tekemään remonttikartoitusta. Saimme heti hyvän kuvan Kotivalmiista ja Kotivalmis toteuttikin työhuoneremontin.

Olimme hyvin tyytyväisiä työhön ja siksi otimme kesällä uudelleen yhteyttä Kotivalmiiseen kellariremontin tullessa ajankohtaiseksi. Kesällä Kotivalmis vaihtoi kellarin viemärit ja kellariin tehtiin lattiavalu. Myös ulkokatto maalattiin. Sovimme tuolloin, että syksymmällä jatkamme kellariremonttia ja Kotivalmis tulee tekemään sinne saunan sekä pesutilat.

Näin toimittiinkin. Samassa yhteydessä vanhat vesiputket vaihdettiin uusiin kupariputkiin ja uppopumppu asennettiin estämään pohjaveden nousua.

Valitsimme itse materiaalit ja tyylin. Kotivalmis hankki paneelit ja lauteet. Työmiehiltä tuli loistavia ehdotuksia remontin aikana ja näihin tartuimme. Näitä oli mm. käsinoja sekä selkänoja lauteisiin. Etenkin selkänoja on ollut ihan mahtava ja olemme todella tyytyväisiä tästä ideasta.

Työmiehet olivat mukavia ja ammattitaitoisia. Heidän kanssaan oli mukava käydä juttelemassa päivän aikana ja oli kiva, että he jaksoivat ja ehtivät selittää mitä, miten ja miksi he jotain tekevät. Saimme oppia uutta remonttia seuraamalla.

Yhteydenpito on aina toiminut hyvin. Olemme saaneet vaikuttaa asioihin ja hienoa oli myös, että lopputarkastus suoritettiin huolella. Hyvää on myös se, että Kotivalmiilta saa kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Työt sujuu nopeammin kun työmiehet (timpurit, putkimiehet ja sähkömiehet) tuntevat toisensa ja toistensa työskentelytavat; kommunikaatio toimii ja työ sujuu.

Meillä on vain hyvää sanottavaa Kotivalmiista. Työnjälki on hyvää ja Kotivalmiin henkilöstö mukavaa. Suunnittelimme aluksi tekevämme remontin itse, mutta olemme tyytyväisiä, että jätimme sen kuitenkin ammattilaisille. Hyvää on myös Kotivalmiin antama laatutakuu remontille. Voimme luottaa siihen, että kaikki toimii ja tehdään hyvin ja viimeistellen.

Käytämme mielellämme Kotivalmista jatkossakin. Työmiehet ovat jo tulleet tutuiksi ja he tuntevat paikat. Itse asiassa Kotivalmis onkin tulossa lähitulevaisuudessa tekemään vielä pientä remonttia kotiimme. Suosittelemme lämpimästi Kotivalmista myös muille.

Annamme sekä työskentelylle että lopputulokselle täyden kympin

Valitettavasti osa tämän julkaisun kuvista muuttuu julkaisun jälkeen huonolaatuisiksi emmekä ole saaneet niitä vielä muokattua paremmiksi, Kotivalmis pahoittelee asiaa. Käy katsomassa julkaisu parempilaatuisin kuvin varustettuna Facebookissamme tai Instagramissa Kotivalmis remontit.