Vesivahinkopäivystys – 24/7

044 210 7347

Kaikki kodin remontoinnin ja rakentamisen palvelut

Huoleton remontti!

Haluamme, että remonttisi on paitsi hyvin tehty, myös mahdollisimman vaivaton. Meiltä saat projektisi suunnittelun, toteutuksen ja tarvikkeet – kaikki samasta paikasta. Meiltä löytyy kokeneita ammattilaisia kaikenlaisiin remontointi- ja rakennustöihin.

Huom!

Remonttikohteeseen suihku/pesuratkaisut, kemialliset wc:t, alipaineistus pölyttömään purkutyöhön ja monet muut remonttivaihetta helpottavat tekijät.

Kotitalousvähennys 50%

Työstä saat kotitalousvähennystä jopa 50%. Lue lisää!

Meiltä myös rahoitus remonttiisi

Isommalle projektille saat myös edullisen rahoituksen tai osamaksusopimuksen. Lue lisää!

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Julkisuudessa on viime vuosina ollut jatkuvana puheenaiheena home- ja hengitysilma ongelmat. Asiaan puututtiin vakavasti viranomaistaholta vuonna 2000, jolloin VTT (Valtion tekninen tutkimuskeskus) sai vastuulleen vesieristemateriaalien ja työmenetelmien seurannan ja valvonnan. Harmit ovat varmasti vähentyneet, mutta kannattaa puuttua asiaan heti jos kosteantilan pinnoissa on havaittavissa pieniäkin muutoksia.
Lue lisää!

Kattojen maalaukset ja kattoremontit

Katto on kodin tärkein suojaväline. Pienikin vika tai vaurio saattaa aiheuttaa mittavia vahinkoja täysin huomaamatta jos vesi pääsee tihkumaan vähin erin kiinteistön rakenteisiin. Vanhemmissa taloissa on usein myös puutteita aluskatteiden ja ilmastoinnin toteutuksessa. Molemmat saattavat aiheuttaa rakenteiden lahoamista ja homeongelmia, jotka pitkittyessään nostavat kustannuksia merkittävästi.
Lue lisää!

Putki- ja lämmitysjärjestelmä-remontit

Uudet käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmän komposiittiputkistot kestävät huomattavasti pidempään kuin aiemmin käytetyt rauta- tai kupariputket.
Lue lisää!

Lämmitys - ja energiaratkaisut

Uusiutuvaa energiaa sinun ja perheesi hyväksi. Vaillant kalliolämpöjärjestelmällä lämmityskustannukset laskevat murto-osaan perinteisestä vesikiertoisesta järjestelmästä.
Lue lisää!

Sisapintaremontit

Varaa itsellesi aikaa remontin suunnitteluun. Tärkein osa on perusremontti jossa huomioidaan kosteusmittaukset sekä putkistojen ja lämmitysjärjestelmien toimivuus. Erityisesti pienten lasten ja ikäihmisten näkökulmasta myös lattialämmitys saattaa olla harkinnanarvoinen asia.
Lue lisää!

Myynti

044 217 9942

24/7 Päivystys

044 210 7347

Kotivalmis remonttimyymälät