VESIVAHINKOPÄIVYSTYS - 24/7

Asiakkaat kertovat

Helinä ja Tom Östman, Kokkola

Helinä ja Tom Östman, Kokkola

Olimme miettineet kylpyhuone- ja saunaremonttia jo jonkin aikaa, mutta loppujen lopuksi remontin teettäminen oli aika extempore -päätös. Tunnemme erään Kotivalmiin työntekijän vaimon ja kyselimme hänen kauttaan mahdollisesta remontista. Hän vei asian eteenpäin ja nopeasti Kotivalmiilta tuli edustaja käymään ja tekemään remonttiarvion. Kaikki kuulosti hyvälle ja pääsimme sopimukseen asioista helposti, joten remontti käynnistyi noin viikon kuuluttua. Emme edes harkinneet muita yrityksiä, sillä Kotivalmiin kanssa kaikki lähti niin vaivattomasti käyntiin.

Taloa rakentaessa varattiin yläkertaan paikka wc:lle, mutta tällöin sitä ei rakennettu. Nyt päätimme, että tässä yhteydessä on aika wc rakentaa. Kylpyhuone ja sauna purettiin ja remontoitiin täysin. Kotivalmiin sähköasentaja huomasi, että osa vanhoista sähköasennuksista ei vastannut tämän päivän vaatimuksia. Nyt kun sähköt on uusittu, voimme olla turvallisella mielellä, koska tiedämme niiden olevan vaatimusten mukaiset.

Meillä oli mielessä millaiset laatat haluamme ja ne hankimme itse. Kotivalmis hankki lauteet ja paneelit, mutta kysyivät meiltä väritoivetta niihin. Saimme hyvin apua myös suunnitteluun Kotivalmiin työmiehiltä. Heillä oli hyviä ideoita ja näkemystä moneen, esimerkiksi saunan valaisuun. He ehdottivat led-nauhan asentamista pesuhuoneen kattoon, mikä olikin todella hyvä ajatus. Valonauha on kaunis ja olemme todella tyytyväisiä. Wc:n osalta olimme haaveilleet sinne lautaseinää. Myös tämän toteuttamiseen työmiehillä oli hyviä ideoita. Kotivalmiin työnjohto kävi useita kertoja katsomassa, miten remontti etenee ja osallistui myös itse työhön. Työnjohtajan käynnit oppi jo tunnistamaan siitä, kun ovelta kuului iloinen tervehdys ”päivää taloon”.

Todella mahtava asia oli Kotivalmiin tarjoama suihkuvaunu remontin ajaksi. Se oli hyvin tarpeellinen ja käytännöllinen. Saimme käydä suihkussa kotona, kotipihassa eikä tarvinut miettiä missä ja milloin pystyy peseytyä. Se teki remontista meille hyvin helppoa ja vaivatonta. Helpoksi remontin teki myös se, että saimme kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Yhteistyö timpureiden, sähköasentajan ja putkimiehen välillä oli hyvää ja mutkatonta. He pystyivät keskenään sopimaan työstä sekä aikatauluista ja työ sujui hyvin jouhevasti.

Myös aikataulu piti ja yhteydenpito toimi hyvin. Olimme sopineet, että remontti valmistuu jouluksi ja näin myös oli; saimme käydä joulusaunassa omassa uudessa saunassa.

Olemme todella tyytyväisiä remonttiin. Työmiehet olivat mukavia ja ammattitaitoisia. Heiltä sai kysyä jos jokin asia remontissa mietitytti. He olivat koko ajan hyvin tarkkoja työnjäljestä ja laadusta.

Tyytyväisyydestämme kertoo myös se, että viikko remontin valmistumisen jälkeen Kotivalmis kävi remontoimassa yrityksemme liiketiloja. Jäätelömyymälässä oli pieni kosteusvaurio, jonka vuoksi sisäkatto korjattiin ja saimme liiketilaan lautaseinän. Vessan lattialaatat uusittiin myös, koska entisten laattojen saumat olivat pahasti kuluneet.

Olemme todella tyytyväisiä ja suosittelemme Kotivalmista myös muille. Varmasti tulevaisuudessakin käytämme Kotivalmiin palveluita. Olemmekin jo alustavasti sopineet kevääksi terassin laajennuksen, jonka Kotivalmis tulee toteuttamaan.