Vesivahinkopäivystys – 24/7

044 210 7347

Kotivalmis Remontit - LviS

Asiakkaidemme tyytyväisyyden takeena on kattava palvelu ja yli 15 vuoden kokemus rakentamisesta laatutakuulla. Olemme täyden palvelun remonttitalo. Meillä on kokemusta useiden tuhansien erilaisten sisä- ja ulkoremonttien, sekä laajennuksien, liiketilojen, autotallien, varastojen ja omakotitalojen, mökkien, terassien, kylpyhuoneosastojen rakentamisesta, myös sähkö- ja putkiremontit kuuluvat palveluihimme.

Yrityksemme arvoja

  • Laatutakuu
  • Reiluus
  • Avoimuus

Täyden palvelun remonttitalo

Hoidamme kaikki remonttityöt mm. katto-, ulkovuori-, tapetointi-, maalaustyöt ja kylpyosastoremontit sekä paljon muuta. Teemme esimerkiksi kylpyhuone- ja saunaremonttisi alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Eurofins (ent. VTT) sertifioidut märkätila saneeraukset. Remontti- ja rakennuskohteisiin saat kauttamme kaikki materiaalit työmaalle toimitettuna. Kysy lisää!

15 Yli 15 vuotta kokemusta
3200 Yli 3200 erilaista toteutettua kohdetta

Laskutustiedot

PAPERILASKUT

Rakennus-ja remontti kotivalmis oy

Pitkänsillankatu 10 a 14

67100 Kokkola

TARVETTA REMONTILLE?

Tilaa tästä ilmainen remonttiarvio. Et sitoudu mihinkään. Selvitämme remonttisi yksityiskohdat ja annamme tarjouksen remontista. Arviointi voidaan sopia, myös työajan ulkopuolella. Otamme sinuun yhteyttä arviointiajan sopimiseksi.

Enable JavaScript to view protected content.

044 217 9942

24/7 Päivystys

044 210 7347

Kotivalmis remonttimyymälä