Vattenskada dejour – 24/7

044 210 7347

Asiakkaat kertovat

Wikströmin pariskunta, Kokkola

Uusi palahuopakatto sekä saunan ja kylpyhuoneen muurin laatoitus

Meillä ei ollut suunnitelmissa tehdä kattoremonttia. Kattomme on kuitenkin tehty yli 20 vuotta sitten, joten ajattelimme että olisi mukava tietää missä kunnossa se on.

Naapurihuvilassa oli Kotivalmis tekemässä kattoremonttia, joten ajattelin käydä kysymässä heiltä arviota katostamme. Paikalla sattui juuri olemaan heidän remonttimyyjä/kuntotarkastaja, joka tuli siltä seisomalta käymään. Tarkastuksessa ilmeni että katto oli puutteellisesta tuuletuksesta johtuen erittäin huonossa kunnossa (havaittiin vuoto) ja vaati pikaisia toimenpiteitä. Vain parin päivän kuluttua työmiehet saapuivat ja aloittivat työt.

”Se kävi niin kuin tuumasta toimeen”, rouva Wikström naurahtaa.

Työmiehet olivat erittäin ahkeria ja ammattitaitoisia. Työ oli viidessä päivässä valmis.

Sauna ja kylpyhuone olivat muuten valmiita, mutta muuri oli paljas. Työmies joka laatoitti sen, oli erittäin tarkka ja ammattitaitoinen. Tämäkin työ oli muutamassa päivässä valmis.

Behov för renovering?

Beställ här gratis renoverings kartläggning. Detta binder inte till några kostnader. Vi undersöker alla detaljer och ger offert av renoveringen. Kartläggningen kan utföras också utanför tjänstetiden. Vi tar kontakt för att hitta lämplig tidpunkt.

Försälning

044 217 9942

24/7 Dejour

044 210 7347

Kotivalmis renoveringsbutiker