Vesivahinkopäivystys – 24/7

044 210 7347

Kalliolämpöä uusimmilla Vaillant iQ Green lämpöpumpuilla

Uusiutuvaa energiaa sinun ja perheesi hyväksi. Vaillant kalliolämpöjärjestelmällä lämmityskustannukset laskevat murto-osaan perinteisestä vesikiertoisesta järjestelmästä.

Olemme yhdistäneet Euroopan johtavan laitevalmistajan, pohjoismaiden merkittävimmän kallioporaajan sekä lähialueen monipuolisimman asennuspalvelun yhdeksi kokonaisuudeksi.

Suoritamme jokaisen toimeksiannon ammattimaisesti ja järjestelmällisesti. Kartoitamme jokaisen kohteen tarpeet ja ominaispiirteet. Näiden pohjalta laskemme järjestelmän energiantarpeen, poraussyvyyden, laitteiston tehokkuuden sekä saneerauksen kustannustehokkuuden, jotta lopputulos on paras ratkaisu juuri teille.

KS Geoenergi

  • Energiatarpeen ja poraussyvyyden määritys
  • Mahdollisen lisäeristystarpeen kartoitus
  • Kallioporaus
  • Järjestelmän ulkoinen asennus ja eristys

Vaillant Green iQ

Vaillant myöntää ainoana laitevalmistajana 10v takuun lämpöpumpun kompressorille. Lämpöpumpuissa käytetään klooritonta ja freonitonta kylmäainetta R410A, joka lisää turvallisuutta ja mahdollistaa samalla jopa 65 °C lämpötilan tuloputkeen.

Kotivalmis LVIS

Toteuttaa kaikki kodin asennus- ja saneeraustyöt yli 3000 kotitalousremontin kokemuksella. Henkilösertifioidut asentajamme suorittavat kaikki vesieriste- ja putkityöt 5 vuoden takuulla.

Lämpöpumppujen asennuksessa käytämme Uponor putkia ja komponentteja. Asennuksen jälkeen tarkistamme järjestelmän toimivuuden vaiheittain ja perehdytämme asiakkaan näyttöpäätteen toimintaan. Paikallisena toimijana olemme aina saatavilla myös tulevina vuosina.

Kotitalousvähennys

Toimitamme aina kotitalousvähennystodistuksen. Kaikista suorittamistamme töistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä suoritetusta työstä.

Annamme mielellämme tarjouksen myös kaikista muista mahdollisista eteen tulevista remonttitarpeista.

Tekniseen tilaan, johon kalliolämpöpumppu sijoitetaan on suositeltavaa huolehtia lattian vesieristyksestä ja lattiakaivon toimivuudesta. Samassa yhteydessä on järkevää käydä läpi putkistojen ja patterielementtien kunto. Vakuutusyhtiöt sanoutuvat mielellään irti vastuusta, jos putkistot ovat liian vanhoja tai vesivahingon mahdollisuuteen ei ole lainkaan varauduttu, kaivojen aiheuttamia vesivahinkoja vakuutusyhtiöt eivät korvaa. Tilastojen mukaan rautaputket alkavat oireilemaan keskimäärin 28 vuoden iässä.

TARVETTA REMONTILLE?

Tilaa tästä ilmainen remonttiarvio. Et sitoudu mihinkään. Selvitämme remonttisi yksityiskohdat ja annamme tarjouksen remontista. Arviointi voidaan sopia, myös työajan ulkopuolella. Otamme sinuun yhteyttä arviointiajan sopimiseksi.

Enable JavaScript to view protected content.

044 217 9942

24/7 Päivystys

044 210 7347

Kotivalmis remonttimyymälä