Vesivahinkopäivystys – 24/7

044 210 7347

Asiakkaat kertovat

Jorma Witick ja Anna-Kaarina Lehtola, Kokkola

Uusi palahuopakatto sekä saunan ja kylpyhuoneen muurin laatoitus

Meillä ei ollut suunnitelmissa tehdä kattoremonttia. Kattomme on kuitenkin tehty yli 20 vuotta sitten, joten ajattelimme että olisi mukava tietää missä kunnossa se on.

Naapurihuvilassa oli Kotivalmis tekemässä kattoremonttia, joten ajattelin käydä kysymässä heiltä arviota katostamme. Paikalla sattui juuri olemaan heidän remonttimyyjä/kuntotarkastaja, joka tuli siltä seisomalta käymään. Tarkastuksessa ilmeni että katto oli puutteellisesta tuuletuksesta johtuen erittäin huonossa kunnossa (havaittiin vuoto) ja vaati pikaisia toimenpiteitä. Vain parin päivän kuluttua työmiehet saapuivat ja aloittivat työt.

”Se kävi niin kuin tuumasta toimeen”, rouva Wikström naurahtaa.

Työmiehet olivat erittäin ahkeria ja ammattitaitoisia. Työ oli viidessä päivässä valmis.

Sauna ja kylpyhuone olivat muuten valmiita, mutta muuri oli paljas. Työmies joka laatoitti sen, oli erittäin tarkka ja ammattitaitoinen. Tämäkin työ oli muutamassa päivässä valmis.

TARVETTA REMONTILLE?

Tilaa tästä ilmainen remonttiarvio. Et sitoudu mihinkään. Selvitämme remonttisi yksityiskohdat ja annamme tarjouksen remontista. Arviointi voidaan sopia, myös työajan ulkopuolella. Otamme sinuun yhteyttä arviointiajan sopimiseksi.

Enable JavaScript to view protected content.

044 217 9942

24/7 Päivystys

044 210 7347

Kotivalmis remonttimyymälä